O nama

Tvrtka Royal Adriatic j.d.o.o osnovana je u siječnju 2014.godine u Rijeci, kao uslužna djelatnost za promet nekretnina, rent a car i poslovne usluge.
Svoj najveći udio prihoda ostvaruje kao agencija za nekretnine, specijalizirana za posredovanje kod iznajmljivanja stanova, te to ističe kao svoju primarnu djelatnost, dok su u nešto manjoj mjeri zastupljene usluge rent a cara i poslovne usluge. Sjedište agencije nalazi se u Rijeci, ulica Franje Čandeka bb, u sklopu trgovačkog centra Andrea, te svojim uslugama pokriva cijelo područje Rijeke i okolice.
Usluge posredovanja pri pronalasku privatnog smještaja trenutno u Rijeci pruža niz agencija za nekretnine, koje se nisu tržišno orijentirale na iznajmljivanje nekretnina, nego to rade usput uz prodaju nekretnina, a nitko se nije orijentirao na mlađu populaciju, odnosno studente. Također, ne postoje standardi pružanja usluge. Uveli smo  minimalnu razinu kvalitete ponuđenih stanova, kao i načela kojih se potrebno pridržavati kako bi cijena najma odgovarala kvaliteti stana.
Specifičnost tvrtke Royal Adriatic je što jedina u Rijeci omogućuje plaćanje posredničke provizije karticama na rate, kao i univerzalan pristup klijentima kroz web stranicu.
Tvrtka je upisana u registar posrednika u prometu nekretninama pod brojem: 13/2014

Naš tim se sastoji od tri djelatnika: licenciranog agenta za nekretnine, magistre ekonomije za financije i bankarstvo i magistre ekonomije za marketing.

Naše dugogodišnje iskustvo i ulaganje u educiran kadar su garancija kvalitete naših usluga!


Pronađi nas na facebooku!